Marleen Grotenhuis 

Marleen Grotenhuis – van der Heijden is de drijvende kracht achter Text4All.
Door haar brede werkervaring, zoals hieronder omschreven, is zij in vele werelden thuis en begrijpt zij precies wat een ondernemer bedoelt. Conceptueel denken, communicatiepaden uitstippelen of een reclamecampagne bedenken en uitvoeren is haar op het lijf geschreven. Kortom voor Pr en Communicatie bent u bij Text4All aan het juiste adres.

Zakenwereld – KLM – Journalistiek

Na een commerciële functie binnen het familiebedrijf (Telstar / Human Nature) te hebben bekleed, wilde zij haar horizon verbreden. Als Royal Class stewardess bij KLM heeft zij gedurende 10 jaar aardig wat vliegkilometers gemaakt. Door kennis te maken met vele culturen en continenten is Marleen een wereldburger. Een brede basis om zich in te kunnen leven in de wensen van de diverse opdrachtgevers van Text4All.

Copywriter

Als journalist bij o.a. het Haarlems Dagblad, Zandvoorts Nieuwsblad en als hoofdredacteur van de gemeentekrant Breeduit Smallingerland schreef zij vele artikelen en interviews.  Maar vooral als copywriter met commerciële targets voelt zij zich als een vis in het water.  Teksten passend bij uw doelgroep, maar vooral teksten die gelezen worden!

Ons Team

Text4All werkt samen met een flexibel team van creatieve mensen. Voor elke opdracht in een wisselende samenstelling, passend bij uw wensen én uw budget.

Tarieven 

Wij hanteren een uurtarief of projectprijs, afhankelijk van de opdracht. Benieuwd naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Uiteraard zijn aan een oriënterend gesprek geen kosten verbonden.

Leverings- en betalingsvoorwaarden
Wij houden van duidelijke taal en dat geldt niet alleen voor de teksten die wij leveren. Text4All heeft duidelijke leverings- en betalingsvoorwaarden opgesteld, die u hieronder kunt downloaden.


Download onze leveringsvoorwaarden.

Om onze leveringsvoorwaarden te bekijken heeft u Adobe Acrobat reader nodig. Indien u deze niet bezit kunt u deze hier downloaden.